onsdag den 8. december 2010

Den seriøse butik starter her!

BikeToyz har etableret sig som en markedsledende leverandør til den danske cykelbranche. Det som i begyndelsen af 1990’erne startede som en idé i kælderen under en cykelbutik, er i dag med til at

definere, hvor og hvordan vi tænker på cykler.

Store mærkevarer er gennem tiden bygget op til at være trendsættende for danskernes købevaner.

Mange store cykelryttere har på et eller andet tidspunkt haft kontakt med BikeToyz og vore produkter, og vi har hjulpet adskillige talenter med at få fodfæste i dansk og international cykelsport.

 

I dag repræsenterer BikeToyz elleve af de stærkeste mærkevarer i cykelbranchen. Mærkevarer der kan gøre din hverdag med cykler nemmere, og mere behagelig.

 

Et kendt køkkenfirma siger at alle har ret til et fedt køkken, BikeToyz mener at alle har ret til en ordentlig cykel. Man taler om folkesundhed og inaktivitet, og i dette spil betyder køreglæde en hel del.

BikeToyz er leverandør af køreglæde. Køreglæde kommer af produkter som fungerer i det daglige, og gør cykelturen til en fornøjelse.

For BikeToyz er køreglæde ikke kun forbeholdt de professionelle. Hvert produkt leveret af BikeToyz profiterer af den udvikling som foregår hos de professionelle. Så uanset om du vælger det dyreste eller det billigste produkt til dit formål, så er kvalitet og køreglæde i højsædet.

 

Et produkt leveret af BikeToyz, er din garanti for at forventningerne  indfries.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar